Nav viena veida prezervatīvu, kas der visiem; mēs visi esam atšķirīgi, un mums ir savas simpātijas un antipātijas, tāpēc ir labi eksperimentēt, līdz atrodat jums abiem piemērotu prezervatīvu. Tāpat kā gludie prezervatīvi, arī rievoti, punktoti vai ar citu tekstūru, prezervatīvi aizsargā pret STI un nevēlamu grūtniecību, taču tie piedāvā arī papildu stimulāciju, kas jums var šķist īpaši patīkama un jautra. Izmēģinot daudz dažādu veidu, ieskaitot rievotus, punktētus vai gan rievotus, gan punktētus prezervatīvus, varēsiet atrast stilu, kas sniedz vislielāko prieku jums abiem.

Kas ir rievots prezervatīvs?

Rievotiem prezervatīviem apkārt ir nelieli izciļņi, kas ir stratēģiski izvietoti, tā lai uzlabotu sajūtas. Lietojot rievotu prezervatīvu, tā rievotā tekstūra var palielināt berzi, pastiprinot sajūtas abiem.

Kas ir punktots prezervatīvs?

Punktotiem prezervatīviem lateksa sieniņas ārpusē ir reljefi puktiņi, lai palielinātu labās sajūtas tieši tur, kur vēlaties.

Durex Pleasuremax prezervatīviem un Durex Intense prezervatīviem ir gan rievas, gan punktiņi, un tie ir paredzēti, lai papildinātu berzi un stimulāciju.

Kāpēc lietot ​teksturētu prezervatīvu?

Uzvilkts prezervatīvs palīdz jums abiem atslābt un izjust brīdi, jo jūs neuztraucaties par sekām. Izvēloties prezervatīvus, kas var uzlabot baudu, kas ne tikai dod lieliskas sajūtas, bet arī var palielināt jūsu abu pārliecinātību gultā. Domājiet par šiem prezervatīviem, kā jūsu mazo pārsteigumu randiņa vakaram.

Eksperimentēšana ar dažāda veida prezervatīviem satricina ierasto un var sagādāt papildu prieku jūsu tikšanās reizēs, jo visiem patīk izmēģināt jaunas lietas, vai ne? Lai iegūtu vēl lielāku dažādību, visus mūsu lubrikantus un intīmos gēlus var izmantot arī ar rievotiem un punktētiem prezervatīviem.

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties gludus, rievotus vai punktētus prezervatīvus, jums būs jautri uzzināt, kas jums abiem der vislabāk un ar varēsiet prieku izpētīt un atklāt to, kas jums patīk.